Beneficii la pachet – utilizati doar Windows licentiat

Conform statisticilor, peste 59% din fisierele de instalare ale sistemelor de operare preluate de pe internet contin virusi informatici.


De asemenea, studiile demonstreaza ca economiile realizate prin instalarea acestor fisiere piratate se pot pierde odata cu informatiile stocate pe calculator, utilizatorii fiind nevoiti sa investeasca in cele din urma in achizitionarea unui software licentiat, fapt ce duce in realitate la dublarea costurilor.


Odata cu sistemul de operare, primiti la pachet o serie de beneficii:
linistea, confortul si satifactia unei activitati performante, la standardele globale de afaceri
eliminati indoielile cu privire la calitatea produsului si faceti sa dispara preocuparile legate de aspectele legale
– primiti valoare adaugata – un software original va face eligibil pentru oferte speciale si update-uri care cresc performantele produsului
un sistem de operare original nu contine defecte si virusi informatici care sunt periculoase pentru afacerea si reputatia dumneavoastra in relatia cu clientii si partenerii de business


Protejati munca dumneavoastra si datele valoroase!

Utilizati doar software licentiat!
Achizitionati si instalati sistemul de operare Windows, la fel si un antivirus. De asemenea, va recomandam sa faceti in mod regulat backup la baza de date. In acest fel, puteti recupera informatiile stocate chiar si dupa o posibila reinstalare a sistemului de operare cauzata de un virus informatic.


Va stam la dispozitie pentru consultanta in alegerea celor mai potrivite echipamente hardware si servicii:
0374 211 000, achizitii@setrio.ro


Pe curand,

Echipa Setrio


Crestem afaceri prin tehnologie