Concurs aniversar Setrio – Weekend de 5 stele


Astazi implinim 13 ani.

De munca si efort sustinut, de obiective si rezultate, de implicare si perseverenta, de inovatii, de bucurii si satisfactii. Ani rasplatiti in permanenta de dumneavoastra cu cel mai frumos si emotionant cadou: un buchet imens de sustineri, aprecieri si incredere.
Va multumim ca ne sunteti alaturi si ca ne incurajati continuu sa fim mai buni!


Ne dorim sa sarbatorim impreuna aceasta aniversare si sa dezvoltam o traditie creata de ceva vreme. Un concurs aniversar prin care sa va oferim un premiu de relaxare si rasfat deplin, intr-un loc romanesc, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi si nuferi termali.


Este vorba despre un weekend de 5 stele, cand soarele arzator se mai domoleste, la final de septembrie, la Lotus Therm SPA & Luxury Resort din Baile Felix.


Weekend-ul include cazare pentru 2 adulti timp de 2 nopti, in regim pensiune completa, in perioada 29 septembrie – 1 octombrie.


In compania aleasa de dumneavoastra, va veti putea relaxa si veti avea acces gratuit la:

Aquapark Felixarium – 14 piscine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala, jacuzzi, pesteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa, teren de beach volley, cupola retractabila de deasupra piscinelor interioare care lasa la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn
• o procedura de masaj
• sauna umeda si sauna uscata
• sala de fitness
• fantana de gheata din Centrul Nelumbo Med Spa


Premiul nu include costuri asociate pentru transport sau pentru alti insotitori adulti sau copii.Puteti intra oricand in concurs, cu oricate inscrieri doriti!

Perioada concursului: 4 august – 15 septembrie 2017
Desemnarea castigatorului: 18 septembrie 2017

Orice utilizator al aplicatiilor Setrio se poate inscrie la concurs.


Participantii sunt rugati sa trimita pe adresa comunicare@setrio.ro un enunt cu acea caracteristica pe care o apreciaza cel mai mult la Setrio Soft sau sa completeze formularul de participare de pe www.setrio.ro.

Puteti participa individual cu oricat de multe inscrieri doriti, cu conditia ca aprecierile pentru Setrio sa fie diferite in fiecare inregistrare.

Pentru a fi validata, fiecare participare trebuie sa cuprinda urmatoarele detalii:

apreciere Setrio: Apreciez cel mai mult la Setrio …
nume si prenume
numar de telefon
adresa email
reprezint CMI / SRL


Castigatorul va fi comunicat pe paginile Facebook ale companiei, prin newsletter/BizNews si va fi informat personal prin email si telefon.


Toate detaliile despre concurs va sunt disponibile in Regulamentul Oficial – click aici


Pentru lamuriri suplimentare va asteptam oricand, de luni pana vineri in intervalul 10:00 – 18:00, la adresa de e-mail comunicare@setrio.ro.


Succes la castigarea weekendului de 5 stele!

Echipa Setrio Soft
Crestem afaceri prin tehnologie