Opinii despre GoPharma

 

Ca dezvoltatori de software si responsabili de calitatea produselor pe care le recomandam clientilor nostri, ne intrebam mereu:


Cum percep utilizatorii GoPharma?

Ce apreciaza farmaciile la GoPharma?
In plus, ce isi mai doresc farmaciile de la platforma?
Este usor sa te acomodezi cu sistemul de comenzi online?
Online sau si offline?
Cum contribuie comenzile online la cresterea afacerii clientilor?


Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care ne ghideaza atunci cand dezvoltam un produs nou…


Cativa dintre utilizatorii GoPharma, participanti si castigatori in campania Descopera GoPharma, ne-au transmis raspunsuri imediate si hotarate la cateva dintre intrebarile noastre.


Ne-am bucurat sa aflam ca pentru dansii utilizarea GoPharma a devenit o obisnuinta, un instrument de lucru flexibil, la indemana si foarte usor de utilizat. Din acest motiv vrem sa impartasim tututor utilizatorilor GoPharma si nu numai, opiniile celor care acceseaza aproape zilnic platforma de comenzi online si de comunicare cu distribuitorii.


     Iulian Tapalaga-Ungurean, AMITU FARM din Suceava
„GoPharma este usor de utilizat. Poti sa introduci denumirea unui produs in campul de cautare si iti apare imediat lista cu distribuitorii la care il gasesti. In cazul unora dintre ei pot sa vad exact ce cantitate au pe stoc.
Fac comenzi aproape in fiecare zi, daca nu cel tarziu la 2 zile. Imi este usor pentru ca pot sa accesez oricand platforma. Este foarte util sa vezi in timp real toate informatiile care te intereseaza. Vad statusul comenzii, vad discounturile si ce cantitate imi valideaza distribuitorul pentru livrare, verific repede stocul.
In plus, am beneficii. De exemplu, discount mai mare la un anumit distribuitor pentru ca plasez comenzile prin GoPharma.”

 

     Otilia Mariana Mihok, FARMA STYL din Timisoara
“Dau comenzi prin GoPharma in fiecare zi. La momentul de fata dam toate comenzile online. Majoritatea distribuitorilor cu care colaboram sunt in platforma, asa ca le trimitem comenzile prin GoPharma. Merge mult mai repede ca in trecut cand trebuia sa ii sunam. Plus ca ne-am acomodat foarte repede – am invatat sa utilizam GoPharma imediat, foarte usor, in maxim o zi sau doua.”

 

     Alecsandra Achitei, FARMALIN din Suceava
“Dam foarte multe comenzi prin GoPharma. Am invatat usor sa o folosim, chiar foarte usor, asta pentru ca ne-a aratat si ne-a ajutat si reprezentantul Setrio. Ne place ca e totul foarte vizibil. Nu mai trebuie sa sun, sa intreb, sa clarific. Pot chiar sa fac comenzi in acelasi timp la mai multi distribuitori.
Fac comenzi oricand doresc, si in afara orelor de program, pentru ca timpul este o problema in activitatea noastra. Cu GoPharma castig foarte mult timp.”

 

     Csilla Denes, ECO-VARSACTIV din Virsolt, Salaj
“GoPharma este o platforma foarte utila. Ne ajuta mult la comenzi.
Gasim in acelasi loc mai multi producatori fara sa fie nevoie sa cautam pe alte siteuri sau sa accesam mai multe platforme. O deschidem direct din BizPharma, fara sa folosim un browser de internet.
E simplu de folosit, ceea ce este un punct forte pentru ca intotdeauna ne grabim. Asa ca in fiecare zi o folosim la comenzi.”

Daca aveti intrebari sau doriti sa ne impartasiti din experientele dumneavoastra cu GoPharma suntem aici. Ne auzim la 0740.225.225 si 021.331.15.40 sau putem dialoga si online, la adresa marketing@setrio.ro.


Pentru cei care nu au cont in GoPharma, reamintim ca utilizarea platformei este GRATUITA pentru toate farmaciile.


Va puteti crea cont direct de aici, acum.


Detalii pentru inregistrare:
– accesati sectiunea Inregistrare farmacie
– completati profilul farmaciei
– primiti utilizator si parola pe adresa de e-mail furnizata in profil in maxim cateva ore de la inregistrare
– solicitati conectare cu distribuitorii doriti – confirmarea va fi oferita de distribuitor

 

Pe curand,
Echipa GoPharma