Orice recomandare iti poate aduce un voucher cadou


Recomanda oricare din aplicatiile BizPharma, BizMedica, BizDepozit, GoPharma si poti primi vouchere Setrio si tichete cadou Smart Pass cu care sa achizitionezi tot ce iti doresti: produse si servicii Setrio Soft sau alte produse disponibile intr-o retea de peste 65.000 de magazine afiliate Sodexo din intreaga tara.


Ce primesti:

un voucher in valoare de 250 lei daca recomanzi un cabinet medical individual sau o farmacie independenta ce devine client Setrio
un voucher in valoare de 500 lei daca recomanzi o clinica medicala sau un lant de farmacii cu minim 3 puncte de lucru, un depozit sau un producator de medicamente si/sau suplimente medicale ce devine client Setrio


Ce trebuie sa faci:

Trimite pe adresa comunicare@setrio.ro un e-mail cu datele tale de contact si ale societatii care este de acord sa beneficieze de o prezentare a produselor si serviciilor Setrio Soft sau intra aici si completeaza formularul de participare.

Poti trimite oricate recomandari doresti si poti primi tot atatea cadouri cate recomandari ai trimis, atunci cand persoanele recomandate devin clienti Setrio.


Noteaza datele de mai jos in emailul de recomandare:

1. datele societatii recomandate: denumire societate, nume si prenume persoana de contact, numar de telefon, e-mail
2. datele tale de contact: nume si prenume, numar de telefon si email; in cazul persoanelor juridice mai sunt necesare si denumirea societatii pe care o reprezinti, numele reprezentantului legal, localitate si judet


Cadourile vor fi acordate o data pe luna, in primele 5 (cinci) zile lucratoare din luna pentru toate contractele semnate pana in ultima zi lucratoare a lunii precedente.


Regulamentul oficial al campaniei sta la dispozitia participantilor aici.

Suntem disponibili pentru orice alte detalii.
Ne poti contacta de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 17:00 la telefon 0740 225 225 sau prin e-mail la adresa comunicare@setrio.ro.

Iti multumim!
Echipa Setrio

Crestem afaceri prin tehnologie