Setrio DUBLEAZA GRATUIT capacitatea de BACKUP tuturor utilizatorilor serviciului


De la 1 septembrie, toti utilizatorii serviciului Setrio – Backup in DataCenter, primesc capacitate dubla la acelasi pret. Procesul se realizeaza automat, fara a implica in vreun fel beneficiarul.


Chiar daca baza de date din farmacie / cabinet creste de la an la an, spatiul de stocare este de acum mult mai mare, suficient de incapator pentru toate informatiile.


De ce sa utilizati Backup in DataCenter Microsoft

• Efectuarea copiei de siguranta a bazelor de date BizMedica, BizPharma, BizDepozit se efectueaza AUTOMAT si COMPLET, fara pierderi de informatii.
Aveti garantia sigurantei bazei de date. In situatiile in care se pierd bazele de date de pe calculatoarele locale din cauza unor erori de sistem, pierderi sau furturi ale calculatoarelor, defectiuni sau deteriorari ale unitatilor de stocare, primiti cea mai recenta copie disponibila a bazei de date din DataCenter, care poate fi restaurata pe un nou sistem pentru a va relua lucrul in mod obisnuit.
• Informatia este stocata pe servere sigure Microsoft, sub forma criptata, loc in care doar persoanele autorizate au acces.
Eliminati grijile produse de posibilele disfunctionalitati ale echipamentelor externe (hard disk-uri, stick-uri USB).
Nu trebuie sa va reamintiti la un anumit interval de timp sa salvati informatiile. Aplicatiile Setrio le salveaza pentru dumneavoastra.


Aplicatiile Setrio salveaza silentios baza de date, atat la pornirea aplicatiei, cat si la inchiderea acesteia, fara a fi necesara interventia utilizatorului si fara a perturba activitatea acestuia. Singura conditie necesara pentru furnizarea serviciului este o conexiune activa la internet.


Setrio va ofera serviciul Backup in DataCenter sub forma de abonament lunar.

Pentru mai multe detalii puteti contacta Reprezentantul Local sau ne puteti contacta la:


Tel:
0740.225.225 / 0374.211.000
E-mail: achizitii@setrio.ro

 

 

Pe curand,
Echipa Setrio

Crestem afaceri prin tehnologie