Recomanda si te premiem!
O campanie pentru toti - farmacisti, medici, clinici medicale si depozite de medicamente.

Esti familiarizat cu Setrio si cu produsele si serviciile IT pe care le ofera?
Crezi in solutiile dezvoltate de Setrio?
Ai cunostinte carora le-ai recomanda cu incredere BizPharma, BizMedica, BizDepozit si GoPharma?

In cazul acesta iti multumim cu un cadou! đŸ™‚

De astazi, orice recomandare a aplicatiilor Setrio iti poate aduce vouchere Setrio si tichete cadou Smart Pass cu care sa achizitionezi tot ce iti doresti: produse si servicii Setrio Soft sau alte produse disponibile intr-o retea de peste 65.000 de magazine afiliate Sodexo din intreaga tara.

Cum functioneaza campania:
  • Primesti 250 lei daca recomanzi un cabinet medical individual sau o farmacie independenta ce devine client Setrio
  • Primesti 500 lei daca recomanzi o clinica medicala sau un lant de farmacii cu minim 3 puncte de lucru, un depozit sau un producator de medicamente si/sau suplimente medicale ce devine client Setrio.

Poti trimite oricate recomandari doresti si poti primi tot atatea cadouri cate recomandari ai trimis, atunci cand persoanele recomandate devin clienti Setrio.

Ce trebuie sa faci:

Trimite pe adresa comunicare@setrio.ro un e-mail cu datele tale de contact si ale societatii care este de acord sa beneficieze de o prezentare a produselor si serviciilor Setrio Soft sau completeaza formularul de mai sus.

Cine poate participa:
  • orice persoana fizica sau juridica, client sau non-client Setrio
Ce informatii trebuie notate in emailul de recomandare:

1. datele societatii recomandate: denumire societate, nume si prenume persoana de contact, numar de telefon, e-mail

2. datele tale de contact: nume si prenume, numar de telefon si email; in cazul persoanelor juridice mai sunt necesare si denumirea societatii pe care o reprezinti, numele reprezentantului legal, localitate si judet

Cadourile vor fi acordate o data pe luna, in primele 5 (cinci) zile lucratoare din luna pentru toate contractele semnate pana in ultima zi lucratoare a lunii precedente.

CLICK AICI pentru Regulamentul Oficial al Campaniei

Suntem disponibili pentru orice alte detalii.
Ne poti contacta de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 17:00 la telefon 0740 225 225 sau prin e-mail la adresa comunicare@setrio.ro.