100 de ani Romania
14 ani de software
100% romanesc
La centenarul Marii Uniri, cand sarbatorim 100 de ani de spirit romanesc, noi, cei de la Setrio, sarbatorim software 100% romanesc, livrat si creat cu simt de raspundere de 14 ani pentru profesionistii care au grija de sanatatea romanilor.
Multumim medicilor si farmacistilor care isi dedica eforturile pentru sanatatea oamenilor din aceasta tara. Suntem mandri de clientii nostri, suntem mandri ca suntem romani!
Campanie aniversara
Castigati O IE traditionala romaneasca cusuta manual de mesteri populari
din comuna Corbi, Arges
Incepand cu 6 august si pana pe 23 decembrie, saptamanal, in fiecare zi de luni, Setrio va face cate o postare pe pagina de Facebook a companiei, cu tematica “100 de ani Romania, 14 ani de software 100% romanesc”.
Daca sunteti utilizator actual al aplicatiilor software dezvoltate de Setrio sau sunteti angajat al unei societati colaboratoare, partenere sau care a interactionat cu produsele noastre, la postarea tematica a saptamanii:
lasati un comentariu despre experienta dvs. cu produsele dezvoltate de Setrio si despre cum aceste produse v-au ajutat in desfasurarea activitatii zilnice
adunati cat mai multe like-uri la comentariul dumneavoastra pentru a castiga IA saptamanii
* Comentariul care aduna cele mai multe like-uri este desemnat castigator.
Premiul saptamanii
romanesc, autentic, lucrat cu multa dedicare
Garantam autenticitatea iilor oferite ca premiu doamnelor si domnisoarelor castigatoare in campanie. Acestea vor fi create manual, de la material la cusatura, de catre mesteri iscusiti, dedicati de-o viata artei si traditiilor populare. 4 modele speciale, alese cu mare atentie din bogatia de modele cunoscute de doamnele noastre creatoare de frumos, vor fi personalizate pentru dimensiunile fiecarei castigatoare si vor fi acordate prin rotatie, in functie de complexitatea lucrului.
20 de saptamani aniversare, 20 de ii cadou, 20 de doamne fericite