BizDepozit
este solutia completa pentru automatizarea si eficientizarea activitatii de gestiune a stocurilor din depozite
BizDepozit simplifica si eficientizeaza fluxurile de lucru, asigurand realizarea automata a raportarilor pentru depozitele de medicamente, catre Agentia Nationala a Medicamentului si catre Ministerul Sanatatii (conform OMS 1345/2016).
Posibilitatea integrarii cu solutia BizPharma Head Office dedicata lanturilor de farmacii asigura urmatoarele functionalitati:
• replicarea de date intre punctele de lucru
• transferul de marfa intre depozite si farmacii
• trimiterea de comenzi
BizDepozit se conecteaza si cu aplicatii online dedicate fortei de vanzari si agentilor de livrari (BizMobile – varianta desktop si Android), aplicatii care centralizeaza informatiile de vanzare si de planificare a activitatii zilnice.
Functionalitati
Maximizati spatiul de depozitare prin utilizarea sistemului WMS de organizare eletronica a depozitului si a sugestiei de depozitare
Particularizati discounturile in functie de tipologiile si creditele clientilor
Cresteti volumul de marfa livrat prin utilizarea resurselor (personal, spatiu, echipamente) la performante ridicate
Utilizati sistemul de comanda pentru centre proprii de vanzare retail (farmacii)
Generati automat facturile pe baza ordinului de culegere, in functie de particularitatile de transportare si facturare reglementate sau impuse de clienti
MAI MULTE DETALII
Beneficii
Beneficii si Functionalitati ale Aplicatiilor Software oferite de Setrio Soft

RAPORTARE

Efectuarea raportarii catre ANM, raportari ZILNICE catre Ministerul Sanatatii

Beneficii ale aplicatiilor Setrio Soft

SUPORT

Consultanta IT

Beneficii si functionalitati aplicatii Setrio Soft

CONECTARE

Integrare cu aplicatiile BizToBiz destinate agentilor de Vanzari si de livrari, clientilor si operatorilor telesales

Beneficii si functionalitati aplicatii Setrio Soft

RAPIDITATE

Reducerea distantelor de culegere

Beneficii si functionalitati ale aplicatiilor software Setrio Soft

MONITORIZARE

Mentinerea evidentei contabile si exportul datelor financiare in aplicatie

Beneficii Aplicatii software Setrio Soft

SECURITATE

Nivel ridicat de securitate in protejarea datelor

qodef-fullwidth-slider

Asistenta Tehnica Experimentata

Va usuram munca si va ajutam sa castigati timp. Echipa de suport tehnic vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii utile pentru rezolvarea problemelor intalnite. La numarul 0374 211 000 va oferim asistenta de la distanta. Pentru ASISTENTA ONLINE ne puteti contacta pe email la adresa ajutor@setrio.ro. In cazul in care este necesara o interventie la domiciliu veti fi contactat de un reprezentant local Setrio.

qodef-fullwidth-slider

Echipa de Implementare sta la Dispozitia Utilizatorilor 2 zile

Procesul de schimbare a aplicatiilor este facilitat de echipa de implementare astfel: IMPORT AUTOMAT AL PACIENTILOR si al documentelor (inclusiv retete) din vechea aplicatie; CURS DE UTILIZARE A APLICATIEI pentru fiecare utilizator; GARANTAREA FUNCTIONALITATILOR existente in aplicatia veche.

qodef-fullwidth-slider

Administrare Servere Windows

Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor dumneavoastra si sa va oferim servicii de configurare si asistenta tehnica de cel mai inalt nivel, care includ: Administrare sistem de operare Windows Server; Administrare serviciu de Web (IIS); Administrare serviciu Active Directory; Administrare serviciu comunicatii (Microsoft Exchange).

qodef-fullwidth-slider

Administrare Retea de Calculatoare

Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor dumneavoastra si sa va oferim servicii de configurare si asistenta tehnica de cel mai inalt nivel, care includ: Instalare si configurare retea de calculatoare; Instalare sistem de operare si aplicatii; Instalare antivirus si devirusare sisteme de operare; Configurare drepturi de acces utilizatori si firewall; Curatarea periodica a sistemelor de asistenta in utilizare.

qodef-fullwidth-slider

Administrare Servere SQL

Suntem pregatiti sa raspundem nevoilor dumneavoastra si sa va oferim servicii de configurare si asistenta tehnica de cel mai inalt nivel, care includ: Administrare baze de date (backup periodic, integritate baze de date, restaurare); Configurare drepturi de acces la bazele de date si utilizatori; Configurare si monitorizare replicari de date intre servere SQL; Monitorizare si rezolvare probleme Microsoft SQL Server 2005/2008/2012.

Solicitare Prezentare
Pentru mai multe detalii privind performantele aplicatiei suntem la dispozitia dumneavoastra.
Completati formularul si va contactam in scurt timp.