BizMedica
Clinici Medicale
Consultatii medicale Online
Modul integrat in BizMedica prin platforma ZOOM
Situatia actuala schimba dramatic comportamentul populatiei si implicit al pacientului:
- carantina si auto-izolare
- munca de acasa
- teama de a intra in contact cu alte persoane
Acest trend se va mentine cu siguranta pe toata durata pandemiei si va genera un nou comportament al pacientului care va continua si ulterior. O solutie de digitalizare a fluxurilor din clinica sau cabinet va deveni astfel un necesar al viitorului si va permite:
- optimizarea costurilor operationale
- automatizarea proceselor
- fidelizarea pacientilor
- veti fi pregatiti pentru noua era digitala
Solutia tehnica aleasa de noi este gratuita, simpla, stabila si va ofera urmatoarele posibilitati:
- generati si trimiteti catre pacient pe e-mail sau prin sms link-ul pentru videoconferinta (adresa online la care sa va vedeti)
- adaugati consultatia online in lista de programari si o asociati pacientului
- faceti integrarea cu un serviciu de plati online in cazul consultatiilor contra cost
Cum va puteti conecta la Modulul Consultatii Online
BizMedica pentru Clinici este solutia software
dedicata clinicilor de specialitate care isi desfasoara activitatea cu practica
exclusiv privata sau mixta (privat si in contract cu CJAS)
Suntem specialisti
in programari
Fereastra de programari este intuitiva si ofera cea mai buna vizibilitate a programului de lucru, la fel si o suita intreaga de notificari si posibilitati de personalizare si automatizare a mesajelor transmise catre pacienti.
Suntem 100% compatibili
cu SIUI, SIPE, RENV, DES, CEAS
Control sporit asupra statusului de validare al serviciilor prin acces la fereastra dedicata “Status validare servicii”, prin avertizari la inchiderea si deschiderea aplicasiei si prin incarcarea serviciilor in coada de asteptare pentru transmiterea spre validare in caz de deficiense ale serverelor SIUI.
Am introdus un modul de
Consultatii ONLINE
Am introdus un modul de Consultasii ONLINE prin platforma ZOOM care va permite sa oferiti servicii de consultansa medicala online, sfat medical online, interpretare diagnostic second opinion.
BizMedica stie sa organizeze clinici
1. inregistrati, stocati si organizati informatiile intr-un singur loc
2. pastrati si accesati fisele pacientilor, programarile medicilor, rapoartele de management, formularele medicale si orice alte informatii medicale in orice moment
3. simulati consultatia in detaliu
Functionalitati
Accesati istoricul medical al pacientului si formularele medicale
Gestionati simplu si rapid relatia cu firmele colaboratoare si companiile de asigurari private
Tipariti bonul pe casele de marcat
Vizualizati in timp real programarile proprii pe telefon inainte sa ajungeti la clinica, in timp ce managerul clinicii poate vizualiza toate programarile medicilor in timp real – toate resursele sunt completate rapid, clar si fara eroare.
Trimiteti sms-uri catre pacienti pentru a le reaminti data si ora programarii. In plus, va puteti fideliza pacientii cu mesaje de zilele de nastere sau informari privind controalele periodice si campaniile promotionale.
Monitorizati atent incasarile, devizele medicilor colaboratori si veniturile planificate prin rularea rapoartelor de management care va ofera o perspectiva clara asupra afacerii.
Module pentru cresterea productivitatii
Modul
BizCalendar
Aplicatie de programari pentru telefonul mobil.
Modul Programari din site-ul clinicii
Acces la o receptie virtuala inteligenta, disponibila 24/7 in site-ul clinicii, sincronizata cu aplicatia BizMedica Clinica. Programarile sunt confirmate automat din site-ul clinicii.
Lista asteptare programari
O mare problema a clinicilor este pierderea slotului de timp in caz de anulare a programarii. Am gasit un sistem care sa reduca aceste pierderi si sa maximizeze gradul de incarcare al clinicii.
Modul
Front Office
Facturare si inregistrare a analizelor recoltate pentru laboratoarele partenere. Export al raportului desfasurator de investigatii de laborator pentru o anumita perioada.
Modul chestionare satisfactie pacienti
Definirea unui numar nelimitat de chestionare pentru a masura rapid gradul de satisfactie al pacientilor. Rezultatele sunt afisate in timp real in BizMedica.
Modul SMS si
Modul E-mail
Transmitere automata de SMS-uri informative catre pacienti: confirmare / reamintire data si ora programare, detalii necesare pentru pregatirea investigatiei medicale.
Modul
Companii
Gestionare rapida a relatiei cu firmele colaboratoare si companiile de asigurari private. Functionalitati specifice pentru Medicina Muncii.
Modul promotii si pachete de servicii
Setarea de promotii simple cu discount valoric sau procentual la nivel de serviciu medical. Se pot combina serviciile sub forma de pachete de servicii medicale relevante pentru pacient.
Rapoarte de Management si BI
Prin rapoarte si dashboard-uri de monitorizare primiti o viziune globala asupra resurselor financiare, activitatii personalului si utilizarii echipamentelor.
Vreti sa aflati mai multe detalii?
Contactati-ne pentru o prezentare!
Suntem la dispozitia dumneavoastra. Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.
Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului de mai jos si va contactam in scurt timp.
VREAU SA FIU CONTACTAT