BizMedica
Medicina Familiei
Consultatii medicale Online
Modul integrat in BizMedica prin platforma ZOOM
- consultanta medicala online
- sfat medical online
- interpretare diagnostic second opinion
Adaptarea rapida este esentiala in perioada actuala, iar siguranta vietii primeaza fara dar si poate. Este motivul pentru care Setrio a integrat in BizMedica un modul de consultatii online (Telemedicina), care va permite sa acordati pacientilor dumneavoastra servicii medicale de la distanta, intr-un mediu sigur, prin videoconferinta.
Solutia tehnica aleasa de noi este gratuita, simpla, stabila si va ofera urmatoarele posibilitati:
- generati si trimiteti catre pacient pe e-mail sau prin sms link-ul pentru videoconferinta (adresa online la care sa va vedeti)
- adaugati consultatia online in lista de programari si o asociati pacientului
Cum va puteti conecta la Modulul Consultatii Online
BizMedica Medicina Familiei
cuprinde in totalitate activitatea dintr-un cabinet medical
fiind un ajutor indispensabil in ceea ce priveste efectuarea consultatiilor si a programarilor, monitorizarea istoricului pacientilor, eliberarea si tiparirea retetelor, a biletelor de trimitere si a concediilor, verificarea in timp real a categoriei de asigurat a pacientului
Aplicatia simuleaza in detaliu consultatia:
se introduc o singura data pacientul si diagnosticul, dupa care se efectueaza toate operatiile actului medical din acelasi modul - Consultatie.
Lista de medicamente este actualizata la zi
si printr-o singura comanda sunt afisate toate proprietatile medicamentelor existente in lista CAS. In cazul eliberarii unei retete, este suficient sa se completeze dozajul, tipul de diagnostic si zilele pentru care se prescrie medicamentul.
BizMedica este prevazuta cu un sistem de protectie a datelor
acestea fiind salvate fie automat la un interval de timp, fie manual de catre utilizator. Aplicatia este instalata local si nu necesita conexiune la Internet pentru deschidere. In plus, poate fi accesata de pe mai multe calculatoare aflate in retea.
Functionalitati
Fisa pacientului, registrul de consultatii si registrul de cronici se creeaza automat in urma lucrului normal in aplicatie. BizMedica inregistreaza datele operate in fisa electronica a fiecarui pacient, la fel si in registrele de consultatii.
Accesati peste 100 de rapoarte disponibile pentru specialitatea medicina de familie, acoperind astfel toate arile de interes: DSP, RENV, CNAS, SCREENING, MEDICAMENTE, IMPORTURI, EVIDENTE MEDICALE CABINET, EVIDENTE PACIENTI etc. Toate aceste rapoarte pot fi exportate in formatul dorit si pot fi tiparite.
Controlati mai bine statusul de validare al serviciilor prin acces la fereastra dedicata “Status validare servicii”, prin avertizari la inchiderea si deschiderea aplicatiei si prin incarcarea serviciilor in coada de asteptare pentru transmiterea spre validare in caz de deficiente servere SIUI.
Aveti acces rapid la: verificarea protocoalelor terapeutice la zi, informatii DCI (afisarea prospectului), avertizari privind serviciile care nu au fost prestate dar pot fi oferite pacientilor (ex: examene de bilant, servicii supraveghere gravida, riscograme etc.), precum si avertizari pentru evitarea greselilor, si cu retetele electronice netransmise online
Accesati permanent istoricul medical al pacientului si formularele medicale care acopera toate nevoile cabinetului
Scanati si atasati documente la dosarul pacientului
Semnatura biometrica
Transformati cabinetul intr-un protector al naturii, al actului medical si al spatiului: fara risipa de hartie, mai mult timp pentru actul medical, fara spatii suplimentare pentru depozitarea documentelor.
DETALII AICI
Campanii pentru medici
Sunteti la inceput de drum sau in cautarea unei alternative software la aplicatia pe care o utilizati in prezent? Una dintre variantele propuse va poate veni in ajutor. Sau ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.
DETALII AICI
Avantajele utilizarii aplicatiei
Raportare
Asistenta la raportare si Consultanta IT
Compatibilitate
100% compatibilitate cu SIUI, SIPE, RENV, DES, CEAS
Securitate
Nivel ridicat de securitate in protejarea datelor
Actualizari
Dezvoltari periodice ale aplicatiei si lista de medicamente actualizata la zi
Informare
Permanenta informare cu privire la noutatile din sistemul sanitar
Accesibilitate
Interfata prietenoasa si usurinta in utilizare
Vreti sa aflati mai multe detalii?
Contactati-ne pentru o prezentare!
Suntem la dispozitia dumneavoastra. Avem reprezentanti de zona in toate judetele, serviciu de call center si departament de marketing activ care preia cu rapiditate solicitarea dvs.
Lasati-ne un mesaj prin completarea formularului de mai jos si va contactam in scurt timp.
VREAU SA FIU CONTACTAT