O simpla ghicitoare pentru iubitoarele de ii traditionale :)

Ghici ghicitoare, ce-i?! Cusuta pe panza alba ca zapada, cu fir matasos de lana neagra, asortata in permanenta cu marul proaspat din gradina. Corect! Poate fi si Alba ca Zapada noastra moderna din fotografie, dar ne gandeam mai degraba la ia traditionala romaneasca pe care o oferim saptamanal din toata inima doamnelor noastre dragi iubitoare de traditii si de frumos.
Avem deja 6 purtatoare de ii: Cristina Criss (sapt. 9 – 16 sept.), Comis Cristina (sapt. 2 - 9 sept.), Andra Avram (sapt. 27 aug.-2 sept.), Diana Popescu (sapt. 20-26 aug.), Nina Inna (sapt. 13-19 aug.), Bodea Ileana (sapt. 6-12 aug.)
Puteti castiga si dumneavoastra una!
Accesati pagina Setrio pe Facebook si la postarea saptamanii lasasati un comentariu in care sa ne spuneti cum va ajuta aplicatiile Setrio pe care le utilizati in activitatea de zi cu zi, apoi contactati cat mai multi prieteni si invitati-i sa dea like comentariului dumneavoastra. Cine primeste cele mai multe like-uri va fi desemnat castigator luni, 24 septembrie.
pentru detalii si regulament
Puteti participa saptamanal cu oricate comentarii doriti. Veti fi insa desemnat castigator o singura data, daca comentariul dumneavoastra a adunat cele mai multe like-uri.