Gazduire in DataCenter
solutie de gazduire in centru de date securizat
Intr-o lume in care securitatea digitala se transforma din deziderat in necesitate, trei tendinte definesc evolutia tehnologiei care vor face afacerea mai inteligenta decat este in prezent: securitatea digitala, consumul redus de energie si eficienta la locul de munca. Aceste tendinte continua sa influenteze tipurile de infrastructura de retea si dispozitivele utilizate la locul de munca.
Setrio, in parteneriat cu Orange, ofera clientilor o solutie de gazduire in centru de date securizat. Solutia permite inlocuirea serverelor fizice cu o infrastructura de servere virtuale, gazduite in centrele de date Orange din Bucuresti si Cluj-Napoca, ideale pentru lucrul cu baze mari de date care necesita securitate marita. Solutia elimina costurile de intretinere si de depozitare asociate cu echipamentele fizice si vine cu cateva avantaje importante:
Siguranta datelor si masuri de backup zilnic cu retentia datelor pe trei zile
Sustinere cu furnizori experimentati, HP, Cisco si VMware
Disponibilitate ridicata, 99.9% up-time
Atacurile cibernetice devin mai sofisticate, iar sistemele de control digitale cresc in complexitate si niveluri de automatizare, deci este din ce in ce mai greu sa prevenim amenintarile care au impact asupra functionarii infrastructurii critice. In plus, amenzile introduse de noul Regulament European GDPR privind protectia datelor cu caracter personal ajung pana la 4% din cifra de afaceri.
Solutia de gazduire in DataCenter reprezinta alinierea la misiunea asumata de Setrio, aceea de a asigura clientilor nostri cresterea, dar si siguranta afacerii, prin cele mai noi tehnologii. Optati pentru acest serviciu si beneficiati de:
RAPIDITATE
EFICIENTA DIN PUNCT DE VEDERE FINANCIAR
ELIMINAREA BRESELOR DE SECURITATE SAU ERORILOR DE PROIECTARE A INFRASTRUCTURII IT
Acces imediat la infrastructura IT necesara in functie de volumul de date sau de tipul de prelucrare.
Eliminarea costurilor CAPEX aferente infrastructurii hardware fizice, costurilor de depozitare, costurilor cu licentele de gestiune a bazelor de date sau sistemele de operare, eliminarea costurilor cu personalul IT propriu de administrare. Beneficiati de cresterea predictibilitatatii si control mai eficient al alocarilor bugetare.
Cloud-ul virtual este securizat prin VPN, iar datele sunt protejate prin mecanisme avansate de back-up si protectie. Afacerea dumneavoastra este asigurata de infrastructura hardware si software de ultima generatie, intr-un model financiar eficient in ceea ce priveste consumul si distributia resurselor, asigurandu-se servicii de hosting fizic si virtual, securizate in centrele de date Orange.
Contactati-ne pentru o prezentare
Pentru mai multe detalii privind serviciile oferite suntem la dispozitia dumneavoastra.
Completati formularul si va contactam in scurt timp.